Scherm vervangenScherm vervangen

Veel mensen hebben wel een tablet in huis, omdat het een veelzijdig apparaat is dat gemakkelijk meegenomen kan worden. Juist doordat de tablet overal mee naartoe wordt genomen, is de kans op schade groter en moet u bijvoorbeeld het scherm vervangen vanwege een barst. Kapotte beeldschermen komen heel vaak voor bij tablets. Gelukkig kan een scherm, als de tablet verder nog in orde is, gewoon worden vervangen. Uw tablet is dan weer zo goed als nieuw. Essalu kan het scherm vervangen van uw tablet tegen scherpe tarieven.

Hoe houden we de tarieven laag?

Veel computerwinkels sturen een kapotte tablet op naar een reparatiecentrum. Aan het verzenden zijn kosten verbonden. Daarbij wil zowel de computerwinkel als het reparatiecentrum iets verdienen aan de reparatie. Bovendien duurt het soms enkele dagen voordat u uw tablet weer terug heeft. Essalu voert reparaties zelf uit, in de winkel. Dit is een stuk sneller en goedkoper. De verzendkosten hoeven immers niet aan u doorberekend te worden. Zo bent u voordeliger uit. Overigens voeren wij ook andere reparaties uit aan tablets dan enkel het scherm vervangen.

Tablet kapot?

We doen er natuurlijk alles aan om uw tablet te repareren. Mocht uw tablet echter toch zwaarder beschadigd zijn dan verwacht en is het scherm vervangen niet afdoende, dan kunt u bij Essalu ook een nieuwe tablet kopen. We hebben tablets van het solide merk Terra, die uit voorraad worden geleverd. Bent u benieuwd wat Essalu voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Dit kan telefonisch of per e-mail. Wij helpen u graag verder. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze computerwinkel in Vlaardingen.

   CONTACT