Geen internetGeen internet? Wij lossen het voor u op

Internet is tegenwoordig bijna als een eerste levensbehoefte. Geen internet hebben is dan ook erg vervelend en lastig. Als u merkt dat uw internet het niet doet, dan zijn er een paar dingen die u eerst zelf kunt proberen. In veel gevallen gaat het namelijk om een onschuldig probleem of een tijdelijke storing. Storingen vindt u meestal op de website van uw internetprovider. We geven u eerst graag een paar tips van acties die u zelf kunt ondernemen als u geen internet heeft. Mocht het probleem dan blijven bestaan, dan helpt Essalu u graag verder om het op te lossen.

Geen internetverbinding?

Als u geen internet heeft, dan kan het helpen om het modem even uit en weer aan te zetten. Zo wordt het gereset en in veel gevallen lost dit het probleem op. Controleer meteen of alle benodigde kabels en stekkers juist zijn aangesloten. Er kan onverhoopt iets los zijn gaan zitten waardoor de verbinding met internet niet tot stand kan komen. Dit zijn simpele en snelle oplossingen. Als deze acties niet helpen, dan kunt u nog controleren of de ethernetkaart is ingeschakeld en of de firewall het internetverkeer niet blokkeert. Ook het vernieuwen van de netwerkinstellingen kan helpen.

Wat kan Essalu doen?

Begint het u een beetje te duizelen bij al deze technische termen? Neem dan gerust contact op met Essalu. Wij helpen u graag verder en kunnen problemen met (draadloos) internet opsporen en verhelpen. Wij kunnen hiervoor bij u langs komen. Wij bieden namelijk computerhulp aan huis aan. Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail, dan maken we een afspraak.

   CONTACT