Computerhulp aan huisComputerhulp aan huis

Tegenwoordig kunnen we niet meer zonder computer en internet. Als er onverhoopt iets misgaat met de apparatuur, dan is het fijn om computerhulp aan huis te kunnen krijgen en snel weer verder te kunnen. In sommige gevallen is het noodzakelijk om onderhoud of reparaties op locatie uit te voeren, omdat u een wifi-netwerk of lokaal bedraad netwerk nou eenmaal niet naar de winkel kunt brengen. Ook bedrijven waar diverse computers samenwerken in een systeemconfiguratie hebben een expert nodig die bij het bedrijf langskomt. Essalu komt graag bij u langs om u uit de brand te helpen.

Liever niet naar de winkel?

Sommige apparaten, zoals een laptop of pc, kunt u gewoon naar de winkel brengen voor onderhoud of reparatie. Zo kunnen wij voorbeeld uw scherm vervangen. Het kan echter zijn dat dit voor u lastig is of dat u gewoon liever computerhulp aan huis heeft. Dat is geen probleem. Essalu maakt graag een afspraak met u om bij u thuis of op kantoor langs te komen, zodat u niet met zware spullen hoeft te sjouwen.

Wat doet Essalu?

Bij Essalu kunt u terecht voor onderhoud en reparatie van laptops, desktops, tablets en diverse randapparatuur. Als u het vermoeden heeft dat uw computer is getroffen door een virus of malware, dan kunnen wij u hier ook van verlossen. We kunnen dan desgewenst meteen helpen bij het installeren van antivirus software. Ook kunnen wij helpen bij problemen met (draadloze) netwerken en diverse andere problemen. Wilt u computerhulp aan huis en bent u benieuwd wat we voor u kunnen doen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

   CONTACT