ComputerbenodigdhedenComputerbenodigdheden

Bijna elke Nederlander heeft tegenwoordig wel een desktopcomputer of een laptop in huis. Hierbij horen diverse computerbenodigdheden om de apparatuur naar behoren te laten werken of om er simpelweg meer plezier van te hebben. Essalu is in eerste instantie gespecialiseerd in het onderhoud van en reparaties aan computers en randapparatuur, maar u kunt bij ons ook terecht voor hardware en benodigdheden. We hebben een ruim assortiment computerbenodigdheden van hoge kwaliteit.

Welke computerbenodigdheden heeft Essalu?

Essalu kan desktops, laptops en tablets van het merk Terra leveren. De computers worden op maat gemaakt, de tablets komen uit voorraad. Computerbenodigdheden die u bij ons kunt vinden zijn bijvoorbeeld cartridges, diverse kabels en geheugenkaarten. We hebben behalve deze benodigdheden ook handige extra’s, zoals gadgets en USB-sticks. Tot slot hebben we ook benodigdheden op het gebied van internet, zoals routers, mediaservers en wifi-repeaters.

Wat kan Essalu voor u betekenen?

Bij Essalu kunt u niet alleen terecht voor een ruim assortiment computerbenodigdheden, maar ook voor reparatie en onderhoud aan uw computer of tablet. We kunnen ook helpen bij het verwijderen van virus en malware en het installeren van antivirus software. Heeft u geen internet of werkt het niet naar behoren? Ook dan kunnen we u verder helpen. Reparaties en onderhoud kunnen bij ons in de werkplaats worden gedaan, maar we kunnen desgewenst ook bij u thuis of op kantoor langskomen. Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak contact met ons op, telefonisch of per e-mail. We staan voor u klaar en helpen u graag weer op weg.

   CONTACT